Дневен хороскоп 18 януари 2020
Дата на публикуване: 17.01.2020
дневен хороскоп 18 януари 2020

Дневен хороскоп 18 януари 2020

Дневен хороскоп 18 януари 2020 ви вещае разнообразен ден за всяка зодия. Пазете се от противоречия. Настройте се оптимистично, за да ви се случат хубави неща. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Обърнете внимание на семейството си. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете оптимисти.

Зодия Телец
Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Зодия Близнаци
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Днес проведете консултации.

Зодия Рак

Събота ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 18 януари 2020 в събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Дева

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Бъдете борбени.

Зодия Везни

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Скорпион

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Водолей

Днес имате куп неща за вършене. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Обърнете внимание на здравето си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Бъдете борбени.

Зодия Риби

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.