Дневен хороскоп 19 декември 2019
Дата на публикуване: 18.12.2019
дневен хороскоп 19 декември 2019

Дневен хороскоп 19 декември 2019

Дневен хороскоп 19 декември 2019 ви разкрива известни проблеми и конфликтни ситуации само при някои зодиакални знаци. При някои пътуването ще им се отрази добре, други трябва да го избягват. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утре Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Телец
Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Обърнете внимание на семейството си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Днес дайте инициативата на другите.
Зодия Близнаци
В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Рак

Бъдете отговорни към своите постъпки. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Анализирайте действията си. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Лъв

В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Утре всичко тръгва по вода.

Зодия Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете оптимисти.

Зодия Везни

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Като цяло работата Ви утре ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на утрешния ден. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Зодия Скорпион

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Бъдете внимателни в избора на партньори. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 19 декември 2019 четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Водолей

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Риби

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Утре е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина. Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.