Дневен хороскоп 19 септември 2019
Дата на публикуване: 19.09.2019
дневен хороскоп 19 септември 2019

Дневен хороскоп 19 септември 2019

Дневен хороскоп 19 септември 2019 ви обещава разнообразни емоции днес за всички зодии. Започваме със
Зодия Овен
Очаква ви ден, изпълнени с хубави емоции. Презаредени сте с енергия, която ще ви държи заредени до края на вечерта. Това, че сте се сетили за здравето си е страхотно, продължавайте в същия дух да се грижите за него. Ако решите да флиртувате, това може да прерасне в нещо повече. Ако сте мъже Овни, в никакъв случай не се преуморявайте и наблегнете на самостоятелната работа. Ако ви висят дългове, не ги отлагайте. Възможно е някой да ви гостува, нагостете го подобаващо. Звездите показват, че може би е време да се отделите малко сами и да правите неща, които обичате.

Зодия Телец
Скуката ще властва днес. Седмицата вече ви се струва безкрайна и ви се иска да свърши по-бързо. Досадни са ви разговорите, свързани с работа, отегчавате се от прекалено много срещи с близки и приятели. Най-много ще ви е от полза, ако отделите време и внимание предимно на човекът, когото обичате. Отделете време за разтоварващ спорт и хоби. Вече сте съвсем преуморени, което ви пречи на настроението вкъщи. Приятелите усещат умората ви и не сте търсени събеседници, нормално е. Вечерта я прекарайте в релаксираща атмосфера сами или с любимия човек. Този ден ще е съвсем обикновен, без никакви изненади.
Зодия Близнаци
Динамика днес няма да липсва. Възможно е най-после трудолюбивостта от предните дни да даде резултат и да повиши финансовото ви състояние. Денят няма да е от спокойните, затова се концентрирайте предимно върху приятните неща, за да релаксирате.

Днес е добре да стоите по-далече от хора, които знаете, че злословят и говорят зад гърба ви. Парите ще са определящ фактор за това как се чувствате. Ако някой, когото не познавате много добре ви помоли за услуга, изпълнете я, защото той ще ви се отблагодари както трябва. Съобразявайте се повече с другите, не бъдете индивидуалисти.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 19 септември 2019 днес не трябва да подхващате работа с банкови институции. Внимавайте ако ви предстоят заеми или изплащате кредити. Промените ще са в положителен аспект и ще са свързано предимно с вашето семейство и приятели. Ако усетите, че здравето ви се клати, не се филмирайте, защото е нещо дребно. Напоследък сте зле с парите и имате нужда от повече. Но не можете да намерите решение откъде да ги спечелите. Ако някой приятел ви съветва нещо, свързано с печалба, не го слушайте, защото не е прав. Тези сътресения е възможно да понижат настроението ви. Най-добре обърнете внимание на нещата у дома, семейството си и себе си.

Зодия Лъв

Периодът е подходящ за нова финансова печалба. Отговорността си е лично ваша. Страхотен ден, що се отнася до вашето близко обкръжение. Ще се радвате да сте сред хората, на които държите. Не правете необмислени постъпки, не подхващайте нищо ново. Съсредоточете се в нещата, които имате да довършите. Наблегнете на грижата за здравето, не се отказвайте от здравословните начини на живот. Ако имате време си измислете някакъв спорт. В любовта ще ви върви и ако имате недоразумения, днес е подходящо да ги изчистите. Днес можете да пожелавате на някого нещо положително.

Зодия Дева

За девите им предстои ден пълен с творчество и динамика. Имате възможност да увеличите паричното си състояние. Ако сте заобиколени от хора, на които държите, контактът ви с тях ще ви донесе радост и удовлетворение. Може би ще бъдете малко разконцентрирани, ако работите по нещо, защото мисълта ви ще е някъде другаде. Не смесвайте личното със служебното. Почивайте си повече, недейте да се преуморявате. Нов порив в любовта ще ви зарадва, ако имате връзка с някого или сте се скарали със съпруг/ата.

Зодия Везни

Дневен хороскоп 19 септември 2019 ви вещае, че днес ще се ръководите предимно от мнението на обществото. Настроението ви ще е променливо. Възможно е да се стигне до гняв към хора, което са сред вас. Гневът може да бъде заместен от любов, когато видите човек, който харесвате. Не бързайте да се развивате в бизнеса, днес не е вашия ден. Изчакайте по-благоприятен период за това. Ако сте хора на изкуството, днес е добър ден да разгърнете потенциала си. Планирайте нови начинания, като не се бойте да присъедините към тях част от семейството си. Ако ви възложат интересна задача, обмислете я, тя може да ви донесе ползи в дългосрочен план. Не бързайте за отказвате. Избягвайте да сте на път, здравето ви не е от най-стабилните.

Зодия Скорпион

Скорпионите трябва да наблегнат на своите качества, за да изпълнят набелязаните си планове. Ако някой ви нервира, не му се връзвайте, а го попитайте каква е причината за това. Не губете време, а довършете работата, която ви е на главата. Владейте се повече, не се натоварвайте с проблемите на другите. Не харчете безогледно, скатавайте за черни дни. На прага сте на ново чувство в любовта. Може би е свързано с нова любов, а може да си остане хубав флирт. Бъдете толерантни с хората, които вървят по вашите стъпки, помагайте им.

Зодия Стрелец

Днес е ден, в който усещате накъде духа вятърът. Вашият усет ще работи за вас. Осигурете си душевен мир и стабилизирайте здравословното си състояние. Парите днес ще са от особена важност за вас. Не е лошо да се сетите, че около вас има и други хора, но не се заяждайте с тях, за да не избухват непредвидени скандали. В любовен план ви чувствата ви бушуват, трудно се владеете, този ден ще сте хора на крайностите. Възможно е привързаността ви да премине към любов или раздяла. Ако работите, днес няма да имате проблеми, но при условие, че работите спокойно и сами. Психиката ви ще се стабилизира, което ще ви дава увереност.

Зодия Козирог

Според вашия дневен хороскоп 19 септември 2019 днес се пазете от скандали или напрежение със семейство, приятели и деца. Не ги пренебрегвайте, защото може да ви се обидят. Уважавайте ги повече, не бъдете егоисти. Те също имат нужда от подкрепа и внимание. Успокойте се, защото напрежението ще е пагубно за здравето ви. В любовта ще липсва романтиката, което ще разочарова човекът, който ви обича. Не бързайте с непредвидени харчове, пазете парите си. Днес не е добър ден, ако трябва да осъществявате операции, свързани с пари. В никакъв случай не се предоверявайте и не поемайте рискове. Най-добре е да релаксирате някъде вечерта.

Зодия Водолей

Днес е ден, в който няма да стоите на едно място. Постоянно ще се случват разни неща, разговорите в работата ще са постоянни, срещите ще са често явление. Възможно е най-после да ви върнат сумата, която сте дали на заем. Не пренебрегвайте приятелите и семейната среда, защото те ще ви донесат щастие и уют. Ако се вгледате повече в здравето, това ще ви се отрази положително. Свършете си работата, колкото и да е скучна. Не предприемайте нови начинания. Не се подавайте на настроението на другите, спрете напиращите емоции и се вслушайте в разума си.

Зодия Риби

Не се застоявайте на едно място, дори и да ви мързи. За да е хубав денят ви, наблегнете повечко на разговори и срещи. Не се спирайте на едно място, а ако имате човек до себе си, отделете и на него нужното количество внимание. Той го заслужава. Ако имате нещо за усъвършенстване, днес е идеален ден, за да се самообучите. Денят става за път и за партньорство с хора, които са от друга държава. Здравето ви има нужда от вашата грижа. Напоследък парите ви обичат, което се усеща и от семейството ви. Можете да похарчите спечеленото за това, което обичате да правите. Предстоят ви нови печалби, затова се отпуснете. Не се задълбочавайте в дребните детайли, мислете мащабно.
Дневен хороскоп 19 септември 2019 ви пожелава хубав четвъртък, споделете го с приятели.

Още новини
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Димитринка от Чикаго

Димитринка от Чикаго

Димитринка, или както всички я знаят, Дида, прави букети от сапун. Това е хобито й, на което с удоволствие се отдава, когато не пътува. Защото тя често е на път, това е работата й – шофьор е на тир – и кръстосва пътищата на Америка. Дида е от Добрич, но от години...

повече информация
Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков. Hяĸoи мoжe би cи cпoмнят ĸaĸвo бe ĸaзaл бившият Πъpви в дъpжaвaтa Toдop Живĸoв, мaлĸo пpeди ĸoнчинaтa cи. „Дa мe пoгpeбaт c лицeтo нaдoлy, чe eдин дeн, ĸaтo paзбepeтe ĸoй ĸaĸвo пpичинявa нa дъpжaвaтa, зaдниĸa щe ми цeлyвaтe“ – дaли...

повече информация
Advertisements
Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца? Имаше ги, но се криеха доста старателно. Едно време при соца сред учениците имаше ред и дисциплина, както и уважение към учителите. Залягахме над уроците и спазвахме добро поведение, защото иначе следваха наказания. Ето как изглеждаше...

повече информация
Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева с грозни думи. Шоубизнесът съвсем не е само слава и блясък, той често е по-безскрупулен и жесток дори и от живота, многократно набеждаван за безмилостен и нечестен. Истината е, че развлекателната индустрия обикновено "оголва острите си зъби"...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.