Дневен хороскоп 2 април 2020
Дата на публикуване: 01.04.2020
дневен хороскоп 2 април 2020

Дневен хороскоп 2 април 2020

Дневен хороскоп 2 април 2020 ви вещае ден, в който ще имате доста неща за довършване. Умората се е натрупала, защото тя е както физическа, така и психическа. Отделете време за разтоварване. Започваме със
Зодия Овен
В четвъртък обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Телец
Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Телците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обърнете внимание също и на човека до себе си. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Зодия Близнаци
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Ще Ви зарадват приходи. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 2 април 2020 днес имате куп неща за вършене. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Днес просто е такъв ден.

Зодия Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Дева

Днешният ден ще блести с особен успех за Девите. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Парите идват и си отиват. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Обърнете внимание на семейството си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Стрелец

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Козирог

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. В заключение, Козирози, днес помислете, а днес ще действате по-уверено.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Риби

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на работата си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.