Дневен хороскоп 2 август 2020
Дата на публикуване: 28.07.2020
дневен хороскоп 2 август 2020

Дневен хороскоп 2 август 2020 ви вещае ден, в който е добре да завършите започнатото, за да имате време за предстоящата седмица. Пазете се от кавги и противоречия. Започваме със
Зодия Овен
Според нашия дневен хороскоп 2 август 2020 днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днес обърнете внимание на отношенията си. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. В неделя добре ще Ви се отразява плуването. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.
Зодия Телец
Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. В неделя ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Близнаци

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не прекалявайте с похапването. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Неделя не е лош ден за Раците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Раци, не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 2 август 2020 неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днес голяма част от Лъвовете ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за днешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Не е желателно да взимате пари на заем. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Везни

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. През неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 2 август 2020 днес сте с променливо настроение. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Ярки любовни постижения. Напрегнатата небесна конфигурация в неделя сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Козирог

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Риби

Неделя носи успех на Рибите. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Източник: Знаците

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.