Дневен хороскоп 2 декември 2019
дневен хороскоп декември 2019

Дневен хороскоп 2 декември 2019

Дневен хороскоп 2 декември 2019 предвижда да се движите повече от обикновено. За някои денят ще бъсе спокоен, а за други по-динамичен. Не е лошо да поработите повече, за да имате успех. Започваме със
Зодия Овен
Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес определено не Ви е ден за харчене. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Овните през днешния ден. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Телец
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Помислете за нови възможности за работа. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Бъдете внимателни при работа с пари. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Намерете начин да се отпуснете.
Зодия Близнаци
Понеделник не е еднозначен ден за Близнаците. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днес Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Рак

В понеделник за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 2 декември 2019 днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Парите придобиват друг смисъл за вас. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Бъдете внимателни в избора на партньори. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат дншнияя ден извън дома си, търсейки разнообразие. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Днес проведете консултации.

Зодия Везни

В понеделник не се претоварвайте. Ще Ви изненада новост от делово естество. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 2 декември 2019 понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Козирог

Понеделник носи успех на Козирозите. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Водолей

Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Ярки любовни постижения. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Риби

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Риби. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Част от плановете Ви днес едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Източник: Знаците

Още новини
Цветовете на завесите

Цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и...

повече информация
Личната свобода я няма

Личната свобода я няма

Личната свобода е най-важна за човек. Човек е свободен да управлява живота си както иска. Ако иска да работи - работи, ако иска да обича и гради семейство - прави и това. Тоест ние имаме право на избор. Но ето че сега се намирам в ситуация, в която нямам право да...

повече информация
Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия. Георги, на 68 години от Ямбол. Докато го возех, му задавах въпроси, и той с лекота и тъга отгаваряше. Цитирам всичко, което ми каза. - Здравей, за къде си? - За Слънчев Бряг, хотел Арда. - Защо пътуваш на стоп от Поморие до Слънчев Бряг? -...

повече информация
Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си цели 8 години. Така започва моят тъжен разказ. Казвам се Александра и съм щастливо омъжена. Със съпруга ми се запознахме няколко месеца след развода му. Влюбихме се от пръв поглед - открихме, че просто сме един за друг. От първия си брак...

повече информация
Advertisements
Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята цял живот. Връзката между родител и дете е силна и понякога, почти непоклатима. Всеизвестен факт е обаче, че бащите са по-близки с дъщерите си, а майките – със синовете. Уроците и нещата, на които нашите родители ни учат, понякога от ранна детска...

повече информация
Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима...

повече информация
Advertisements
error: Съдържанието е защитено !!