Дневен хороскоп 2 декември 2020
Дата на публикуване: 27.11.2020
дневен хороскоп 2 декември 2020

Дневен хороскоп 2 декември 2020 ви вещае ден, в който ще имате доста за довършване. Не отлагайте задачите си за утре, а ги свършете днес, каквото и да ви коства това. Намерете време да се видите с приятели или посетете вечерта на семейството си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да се превърнат в лесни. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 2 декември 2020 днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Обърнете внимание и на хората в дома си. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Сряда е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Телец
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Близнаци

Според нашия дневен хороскоп 2 декември 2020 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Рак

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 2 декември 2020 сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Дева

Днес имате куп неща за вършене. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Деви, в интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Везни

В сряда се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Едва ли ще Ви свърта на едно място.По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В интимния живот емоциите са смесени. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Скорпион

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Харчите пари за лични неща. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 2 декември 2020 в сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Водолей

Сряда не е еднозначен ден за Водолеите. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. В интимния живот емоциите са смесени. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Отделете време за семейството си. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.