Дневен хороскоп 2 февруари 2020
Дата на публикуване: 01.02.2020
дневен хороскоп 2 февруари 2020

Дневен хороскоп 2 февруари 2020

Дневен хороскоп 2 февруари 2020 ви вещае добри новини и положителни промени за повечето от вас. Не взимайте необмислени решения и не прибързвайте. Пазете се от конфликти с любимия човек. Стартираме със
Зодия Овен
Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Телец
В неделя не се претоварвайте. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Неделя е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. В близките дни не очаквайте приходи. Намерете начин да се отпуснете.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Рак

Неделя ще е благоприятен ден за Раците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Неделя е успешен ден в значителна степен за Раците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес?

Зодия Лъв

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приемете засечките в работата като вид обучение. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Дева

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Силно успешен ден, подчертаващ, че Девите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Отделете време за семейството си. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Везни

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Скорпион

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпионите. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Възможно е да дадете пари на свои близки. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 2 февруари 2020 неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Важен ден за печалба. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е силно активен. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не прекалявайте с похапването. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Днес просто е такъв ден.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.