Дневен хороскоп 2 март 2020
Дата на публикуване: 01.03.2020
дневен хороскоп 2 март 2020

Дневен хороскоп 2 март 2020

Дневен хороскоп 2 март 2020 ви вещае успешен старт на новата седмица, като на първо място трябва да е вашето здраве, а след това да контролирате емоциите си. Довършете започнатата работа. Стартираме със
Зодия Овен
Понеделник ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Понеделник е успешен ден в значителна степен за Телците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Зодия Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Парите няма да са Ви проблем. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Бъдете борбени.

Зодия Рак

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 2 март 2020 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през понеделник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Добре би било да се погрижите за здравето си. В днешния ден Ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес Девите доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи.Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно.Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Везни

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете оптимисти.

Зодия Скорпион

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Зодия Козирог

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Козирог. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Понеделник е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Водолей

Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Понеделник е особено благоприятен и успешен за контакти. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Риби

Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Бъдете внимателни в действията си.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.