Дневен хороскоп 2 май 2020
Дата на публикуване: 01.05.2020
дневен хороскоп 2 май 2020

Дневен хороскоп 2 май 2020

Дневен хороскоп 2 май 2020 ви вещае енергичен ден, в който настроението ще е на приливи и отливи. Пазете здравето си и се отдайте на хобито си. Започваме със зодия
Зодия Овен
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Телец
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Помислете за нови възможности за работа. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Важен ден за печалба. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Зодия Близнаци
Днес сте с променливо настроение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Рак

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днешният ден ще е печеливш. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днес обърнете внимание на отношенията си. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Динамиката на днешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви днес. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Деви, наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Спрямо нашия дневен хороскоп 2 май 2020 събота не е еднозначен ден за Везните. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 2 май 2020 събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Парите придобиват друг смисъл за вас. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Водолей

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Събота е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Вечерта се посветете на семейството си. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете деликатни, но твърди.

Източник: Знаците

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.