Дневен хороскоп 2 май 2020
Дата на публикуване: 01.05.2020
дневен хороскоп 2 май 2020

Дневен хороскоп 2 май 2020

Дневен хороскоп 2 май 2020 ви вещае енергичен ден, в който настроението ще е на приливи и отливи. Пазете здравето си и се отдайте на хобито си. Започваме със зодия
Зодия Овен
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Телец
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Помислете за нови възможности за работа. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Важен ден за печалба. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Зодия Близнаци
Днес сте с променливо настроение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Рак

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днешният ден ще е печеливш. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днес обърнете внимание на отношенията си. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Динамиката на днешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви днес. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Деви, наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Спрямо нашия дневен хороскоп 2 май 2020 събота не е еднозначен ден за Везните. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 2 май 2020 събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Парите придобиват друг смисъл за вас. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Водолей

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Събота е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Вечерта се посветете на семейството си. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете деликатни, но твърди.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.