Дневен хороскоп 2 май 2020
Дата на публикуване: 01.05.2020
дневен хороскоп 2 май 2020

Дневен хороскоп 2 май 2020

Дневен хороскоп 2 май 2020 ви вещае енергичен ден, в който настроението ще е на приливи и отливи. Пазете здравето си и се отдайте на хобито си. Започваме със зодия
Зодия Овен
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Телец
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Помислете за нови възможности за работа. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Важен ден за печалба. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Зодия Близнаци
Днес сте с променливо настроение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Рак

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днешният ден ще е печеливш. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днес обърнете внимание на отношенията си. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Динамиката на днешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви днес. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Деви, наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Спрямо нашия дневен хороскоп 2 май 2020 събота не е еднозначен ден за Везните. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 2 май 2020 събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Парите придобиват друг смисъл за вас. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Водолей

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Събота е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Вечерта се посветете на семейството си. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете деликатни, но твърди.

Източник: Знаците

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.