Дневен хороскоп 2 ноември 2019
Дата на публикуване: 01.11.2019
дневен хороскоп 2 ноември 2019

Дневен хороскоп 2 ноември 2019

Дневен хороскоп 2 ноември 2019 вещае някои вълнуващи занимания, на които ще откликнете с желание. Денят ще е сравнително спокоен, като трябва да внимавате със здравето си. Стартираме със
Зодия Овен
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Телец
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Парите няма да са Ви проблем. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Добре би било да се погрижите за здравето си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Близнаци

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 2 ноември 2019 събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Лъв

В събота за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Дева

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Изясняват се нещата и в любовта. Не прекалявайте с похапването. Отнасяйте се сериозно към работата си. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Везни

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Бъдете борбени.

Зодия Скорпион

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Работата Ви днес ще е напрегната, но ползотворна. Днес е ден за домашни дела. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Стрелец

Събота е успешен ден за Стрелците. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Козирог

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Близките ще Ви зарадват с мил жест. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Риби

В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през днешния ден. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Не бива да оставяте днешната работа за днес. Днес дайте инициативата на другите.

Източник: Знаците

Още новини
Новородено българско бебе

Новородено българско бебе

Новородено българско бебе учуди света. Той е малък, но „Гинес“ вече го знае. Още щом се роди на 6 октомври, събота, Христофор Павловски смая демографите. Татко му и дядо му са родени на същия ден съответно през 1984 и 1956 г. и той все се е падал събота. За капак и...

повече информация
Медицинска сестра спаси бебе

Медицинска сестра спаси бебе

Медицинска сестра направи нещо, което ще помни цял живот. Казвам се Надежда и повече от 30 години работя като медицинска сестра. Много обичам професията си и винаги съм работила с желание и загриженост към моите пациенти. Също така, майка съм и на трима сина и баба на...

повече информация
Лека и вкусна торта

Лека и вкусна торта

Лека и вкусна торта е идеалният завършек на вашето хапване. Време е за нещо сладко, леко и вкусно. Винаги е добре да завършим вкусният обяд или вечеря с едно парче вкусно торта. А защо не и да закусим с нея? А как само върви с кофичка кисело мляко! Направо е трепач....

повече информация
Скапаната демокрация у нас

Скапаната демокрация у нас

Скапаната демокрация в България е факт. Искам да живея в Лондон и да пиша във фейсбук колко скапана демокрация тече по жълтите павета. Не е зле и да съм в Чикаго и да пълня фейсбука с елегантни статуси и видеосатири срещу Борисов и Цацаратурата. Статусите ми ще се...

повече информация
Advertisements
Жестоката ми постъпка

Жестоката ми постъпка

Жестоката ми постъпка не остана безнаказана. Ако не бях почувствала на свой гръб болката, която причиних на друга жена, никога не бих си дала сметка за жестоката си постъпка. На този свят няма безгрешни хора, но човек не бива да прави другите нещастни. Бях на 25...

повече информация
Майка на 3 деца

Майка на 3 деца

Майка на 3 деца направи признание. Свърших най-страшния родителски грях – престанах винаги да поставям своите нужди в ъгъла. А децата при всички обстоятелства да са на първо място в моя живот. С тези думи започва изповедта на блогърката Женевиев Шоу Браун, майка на 3...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.