Дневен хороскоп 2 октомври 2020
Дата на публикуване: 29.09.2020
дневен хороскоп 2 октомври 2020

Дневен хороскоп 2 октомври 2020 ви вещае разнообразен ден, като за някои той ще е по-спокоен, а други ще изхабят повечко нерви. Опитайте се да завършите започнатото, за да ви е спокойно през почивните дни. В никакъв случай не се преуморявайте, намерете време за разходка, спорт или любимо хоби. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 2 октомври 2020 сте в очакване на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Днес обърнете внимание на отношенията си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Телец
Днешният ден ще е силно активен. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Близнаци

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 2 октомври 2020 петък ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Лъв

Днешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 2 октомври 2020 петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Петък е благоприятен ден за Везните и обещава успех във всичко. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Стрелец

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 2 октомври 2020 петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ще Ви зарадват приходи. Работата Ви днес до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви днес толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Днес определено не Ви е ден за харчене. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Риби

Петък ще сблъска много от представителите на Риби с нови преживявания. Днешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.