Дневен хороскоп 2 октомври 2021
Дата на публикуване: 25.09.2021
дневен хороскоп 2 октомври 2021

Дневен хороскоп 2 октомври 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Започваме със зодия Овен. Споед нашия дневен хороскоп 2 октомври 2021 събота е успешен ден за Овните. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Телец
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Парите няма да са Ви проблем. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Близнаци

Събота е успешен ден за Близнаците. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Рак

Споед нашия дневен хороскоп 2 октомври 2021 днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес Раците ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е силно активен. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Дева

Споед нашия дневен хороскоп 2 октомври 2021 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Избягвайте рискови операции с пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Ярки любовни постижения. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Скорпион

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която Ви интересува. Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Водолей

Споед нашия дневен хороскоп 2 октомври 2021 събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Благодатен и плодоносен, събота предоставя на Рибите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.