Дневен хороскоп 20 април 2020
Дата на публикуване: 19.04.2020
дневен хороскоп 20 април 2020

Дневен хороскоп 20 април 2020

Дневен хороскоп 20 април 2020 ви разкрива ден, в който ще обърнете внимание на близките си хора. Пазете здравето си и се настройте по-оптимистично. Гледайте уверено в бъдещето. Започваме със
Зодия Овен
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Телец
Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете деликатни, но твърди.
Зодия Близнаци
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Близките също желаят да им отделите от времето си.

Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 20 април 2020 днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Днес сте с променливо настроение. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Дева

Понеделник ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 20 април 2020 днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. В състояние сте да отхвърлите много работа. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Скорпион

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Стрелец

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Късметът е с Вас и в любовта. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днешният ден ще е добър за учене, за леки разходки, както и да положите грижи за здравето си. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Козирог

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не прекалявайте с похапването. Вечерта се посветете на семейството си. Козирози, не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Водолей

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Риби

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Рибите. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Източник: Знаците

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.