Дневен хороскоп 20 декември 2019
Дата на публикуване: 19.12.2019
дневен хороскоп 20 декември 2019

Дневен хороскоп 20 декември 2019

Дневен хороскоп 20 декември 2019 ви вещае ден, в който ще има повечко движение. Някои от вас трябва да довършат започнатото, други ще им е по-скучно, заради рутинната работа, която е неизбежна. Да започнем със
Зодия Овен
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Овните са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днес е ден за консултации.

Зодия Телец
Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Възможно е работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Зодия Близнаци

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Петък е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Рак

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Лъв

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Трудно ще се настроите за работа днес. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.

Зодия Дева

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Прекалено напрегнати сте в работата си, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Везни

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви, толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Скорпион

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В петък се движете повече и планирайте срещи. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги.Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Днес проведете консултации.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Днес Стрелците ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 20 декември 2019 днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ярки любовни постижения. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Водолей

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Време е да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Риби

Имате куп неща за вършене. Добре ще е да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата.  Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Източник: Знаците

Още новини
Баница на тиган

Баница на тиган

Баница на тиган с яйце и сирене - става бързо и е много вкусна. Има ли човек, който да не обича баница. Ако имаше, отдавна да се е разчуло! Но такъв уникат все още не се е появил. Но представете си следния случай – някоя неделна сутрин децата ви изненадват с...

повече информация
Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка. Живеехме много добре заедно, тя никога не се намесваше в личния ми живот и аз от своя страна винаги се опитвах да й помагам финансово. Получавам средната заплата на обикновен работник в провинциален град. Винаги съм й давал половината....

повече информация
Чесън в червено вино

Чесън в червено вино

Чесън в червено вино е идеален природен лек. Това природно лекарство съчетава полезните свойства на чесъна и червеното вино. Получената смес може да предотврати много заболявания, да пречисти кръвта, да укрепи имунната система, да елиминира лошия холестерол, да...

повече информация
Старо кисело мляко

Старо кисело мляко

Старо кисело мляко по времето на соца не можеше да изкара повече от 72 часа. Възрастните българи си спомнят, че едно време киселото мляко имаше трайност 72 часа, след което вкисваше и трябваше да се изхвърли. Днес млякото става за ядене, дори и цял месец да е...

повече информация
Advertisements
Митовете за зодиите

Митовете за зодиите

Митовете за зодиите и истината за тях. Подобно на всичко в живота, има определени митове, които се разпространяват относно характерните черти на всеки зодиакален знак. Вижте каква всъщност е реалността. Овен (21 март - 19 април) Мит: Казват, че Овните са много...

повече информация
Селяните също са хора

Селяните също са хора

Селяните също са хора както всички. „Всяка вечер преди новините по телевизията гледам рубриката „малък коментар“ – дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно – на тях оставяме света. Този път въпросът е: „Какво е селянин?“ Момиченце: Ами те са...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.