Дневен хороскоп 20 февруари 2020
Дата на публикуване: 19.02.2020
дневен хороскоп 20 февруари 2020

Дневен хороскоп 20 февруари 2020

Дневен хороскоп 20 февруари 2020 ви вещае сравнително напрегнат ден за повечето зодии, като е възможно преумората да надделее и да ви изнерви. Намерете време за ваше любимо действие, което да ви разтовари и се пазете от конфликти с околните. Започваме със
Зодия Овен
Четвъртък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Телец
Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Възможно е днес работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Рак

Бъдете отговорни към своите постъпки. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Работата Ви днес ще бъде особено ползотворна. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Всичко в крайна сметка опира до парите. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 20 февруари 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Дева

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Везни

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днес е ден за домашни дела. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Скорпион

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. В четвъртък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Стрелец

Четвъртък е успешен ден за Стрелците. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Козирог

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Водолей

Днес сте с променливо настроение. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Ярки любовни постижения. Парите идват и си отиват. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.