Дневен хороскоп 20 март 2020
Дата на публикуване: 19.03.2020
дневен хороскоп 20 март 2020

Дневен хороскоп 20 март 2020

Дневен хороскоп 20 март 2020 ви вещае динамичен ден. Не се страхувайте от ситуацията около вас, нещата рано или късно ще се оправят. Стартираме със
Зодия Овен
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Петък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Телец
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Зодия Близнаци

Петък ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Днес Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 20 март 2020 петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Много вероятно е днес да сключите важно за работата Ви споразумение. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Везни

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Грижете се добре за здравето си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. И Везните разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Стрелец

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Козирог

Петък е успешен ден за Козирозите. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Въпреки това работата Ви ще е успешна. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Козирозите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Зодия Водолей

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Риби

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете оптимисти.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.