Дневен хороскоп 20 ноември 2020
Дата на публикуване: 14.11.2020
дневен хороскоп 20 ноември 2020

Дневен хороскоп 20 ноември 2020 предвещава добро настроение за повечето зодии, като трябва да сте по-търпеливи особено когато става дума за пари. Натрупаната умора ще се чувства все по-осезаемо, затова намерете време за почивка. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 20 ноември 2020 голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Телец
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днес сте изпълнени с желание за работа. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Рак

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 20 ноември 2020 петък е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Разговорите за пари са трудни. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 20 ноември 2020 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Петък е доста амбициозен ден за Девите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете оптимисти.

Зодия Везни

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Везни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Скорпион

Петък носи успех на Скорпионите. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Избягвайте рискови операции с пари. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 20 ноември 2020 в чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през днешния ден. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Не прекалявайте с похапването. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Козирог

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Козирози, бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Всичко в крайна сметка опира до парите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Водолей

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Риби

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Източник: Знаците

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.