Дневен хороскоп 20 октомври 2020
Дата на публикуване: 16.10.2020
дневен хороскоп 20 октомври 2020

Дневен хороскоп 20 октомври 2020 ви вещае активен и динамичен ден, който няма да е най-успешният за някои зодиакални знаци. Очаква ви непрекъснато движение, няма да скучаете никак. Пазете се от непредизмикани конфикти с приятели и хора от семейството си. Направете нещо по-добро за своето здраве – време е да се пречистите и да спазвате режим. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 20 октомври 2020 Вторник ще внесе известно вълнение сред Овните. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Телец
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Не е разумно да вземате пари в заем. Очаква Ви нова любов. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Близнаци

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но днес въпросът не може да бъде разрешен. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 20 октомври 2020 вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете готови за работа. Резултатите ще Ви зарадват. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. В вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Лъв

Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 20 октомври 2020 вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Обърнете внимание и на хората в дома си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Везни

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Везни, грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Скорпион

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Стрелец

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Добре ще е през вторник да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Харчите пари за лични неща. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 20 октомври 2020 в днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Водолей

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Вторник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Водолей които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Вторник ще внесе известно вълнение сред Рибите. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Вторник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.