Дневен хороскоп 20 септември 2020
Дата на публикуване: 14.09.2020
дневен хороскоп 20 септември 2020

Дневен хороскоп 20 септември 2020 ви вещае сполучлив ден за повечето зодии, в който трябва да намерите време да релаксирате и да си почивате активно. Ще ви дойдат много нови идеи, които ще изпълзвате през работната седмица. Пазете здравето си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 20 септември 2020 неделя може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Днешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Телец
Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Отидете на работа в добро настроение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е силно активен. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Щадете себе си и по-малко мислете за работа днес. Съхранявайте старателно документите и парите си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Рак

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 20 септември 2020 неделя може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Обърнете внимание и на хората в дома си. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днес Лъвовете доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи.Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно. Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Дева

Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в неделя, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Неделя е благоприятен ден за Девите и обещава успех във всичко. Близките също желаят да им отделите от времето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Везни

Неделя ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Скорпион

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 20 септември 2020 неделя ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Днес проведете консултации.

Зодия Козирог

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Намерете сили да завършите работата си до обед. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Водолей

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Неделя не е лош ден за Рибите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Риби, днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Източник: Знаците

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.