Дневен хороскоп 20 януари 2020
Дата на публикуване: 19.01.2020
дневен хороскоп 20 януари 2020

Дневен хороскоп 20 януари 2020

Дневен хороскоп 20 януари 2020 ви вещае приятен старт на седмицата, трябва да действате разумно, да не се предоверявате, да се грижите повече за здравето си и да не изпазате в конфликтни ситуации. Започваме със
Зодия Овен
Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Телец
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Зодия Близнаци
Спрямо нашия дневен хороскоп 20 януари 2020 понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаците. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Важен ден за печалба. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Близнаците през днешния ден. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Рак

В понеделник не се претоварвайте. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Лъв

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Дева

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация, скъпи Деви.

Зодия Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ще Ви върнат голям заем. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще блести с особен успех за Скорпионите. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Стрелец

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Козирог

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Обърнете внимание на здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Изясняват се нещата и в любовта. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Зодия Водолей

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. В понеделник обръщайте специално внимание на екипната работа. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Важен ден за печалба. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.