Дневен хороскоп 21 декември 2019
Дата на публикуване: 20.12.2019
дневен хороскоп 21 декември 2019

Дневен хороскоп 21 декември 2019

Дневен хороскоп 21 декември 2019 ви съветва да се пазите от нежелани разправии и конфликти. Някои от вас е добре да приключат със задълженията си до обяд и да го карат по-полека. Стартираме със
Зодия Овен
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Най-добре ще е, ако се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Намерете сили да завършите работата си до обед. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Овните през днешния ден. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Обърнете внимание и на хората в дома си. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Зодия Близнаци
Събота носи успех на Близнаците. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Анализирайте работата си, за да се справите. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Рак

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Събота е успешен ден в значителна степен за Раците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Лъвовете, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Можете да постигнете много, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Паричните Ви проблеми се решават успешно. През деня свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Дева

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Днес просто е такъв ден.

Зодия Везни

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В интимния живот емоциите са смесени. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Скорпион

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през днешния ден. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Стрелците през днешния ден. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 21 декември 2019 днес сте с променливо настроение. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Отидете на работа в добро настроение. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Водолей

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Определено ще сте за пример в работата.Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Очаква Ви нова любов. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.