Дневен хороскоп 21 февруари 2020
Дата на публикуване: 20.02.2020
дневен хороскоп 21 февруари 2020

Дневен хороскоп 21 февруари 2020

Дневен хороскоп 21 февруари 2020 ви разкрива петъчен ден, в който не е нужно да се преработвате особено много. Наблегнете на скатаването и почивката, обърнете внимание на семейството и на здравето си. Стартираме със
Зодия Овен
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Отидете на работа в добро настроение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Телец
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Притеснени сте и без желание за работа. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 21 февруари 2020 петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Объркани сте емоционално. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обърнете внимание и на хората в дома си. Парите няма да са Ви проблем. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днес Лъвовете са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днес е ден за домашни дела. В близките дни не очаквайте приходи. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. И Девите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Везни

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Скорпион

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Петък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Стрелец

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Козирог

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Риби

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.