Дневен хороскоп 21 октомври 2019
Дата на публикуване: 20.10.2019
дневен хороскоп 21 октомври 2019

Дневен хороскоп 21 октомври 2019

Дневен хороскоп 21 октомври 2019 ви обещава чудесно настроение при повечето зодиакални знаци за старт на седмицата. Пазете се от недобронамерени подмятания по ваш адрес. Правете внимателно нещата и ги изпипвайте добре. Стартираме със
Зодия Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през целия ден. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Денят може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Телец

Спрямо нашия дневен хороскоп 21 октомври 2019 днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Зодия Близнаци
Понеделник ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Денят ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Понеделник е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент.

Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Рак

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Лъв

Изхождайки от нашия дневен хороскоп 21 октомври 2019 девизът на деня днес е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Благодатен и плодоносен, понеделник предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Везни

Днешният ден ще е силно активен. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. В любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Скорпион. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Денят днес ще подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Днешният ви ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Стрелец

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Козирог

Понеделник ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Понеделник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Изясняват се нещата и в любовта. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Ще останете доволни от работата си, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Бъдете борбени.

Зодия Риби

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.