Дневен хороскоп 21 септември 2021
Дата на публикуване: 09.09.2021
дневен хороскоп 21 септември 2021

Дневен хороскоп 21 септември 2021 ви вещае ден, в който няма да ви се работи особено. Можете да се насладите на кратка почивка, за да се заредите с енергия. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 21 септември 2021 вторник ще внесе известно вълнение сред Овните. Днес определено не Ви е ден за харчене. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Телец
Вторник ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. В състояние сте да отхвърлите много работа. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днес Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 21 септември 2021 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през вторник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Лъв

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. През вторник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Не прекалявайте с похапването. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 21 септември 2021 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Везни

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Скорпион

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Вторник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 21 септември 2021 във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете активни в спорта. Отнасяйте се сериозно към работата си. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Козирог

Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. През вторник внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Риби

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. В интимния живот емоциите са смесени. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.