Дневен хороскоп 22 декември 2019
Дата на публикуване: 21.12.2019
дневен хороскоп 22 декември 2019

Дневен хороскоп 22 декември 2019

Дневен хороскоп 22 декември 2019 ви обещава успешен ден, в който трябва да подбирате по-внимателно думите и действията си, за да не обидите някого. Избягвайте конфликти днес. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Успехът на Овните през днешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Телец
Неделя носи успех на Телците. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Днес свършете важното и неотложното до обяд.
Зодия Близнаци

Неделя ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Днес ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 декември 2019 днес бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния денизвън дома си, търсейки разнообразие. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Лъв

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Не проваляйте работата си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Везни

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Отидете на работа в добро настроение. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Неделя е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Козирог

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. От неочаквано място може да получите пари. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Риби

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Източник: Знаците

Още новини
Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии в зодиака - сега ще видите дали вашата е в списъка. Има зодии, които са талантливи в почти всичко, с което се захванат. Винаги им се случват необичайни събития, които им помагат при решаване на важни житейски проблеми. Техният свят е...

повече информация
Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет е една от най-загадъчните и пълна с аномалии планина. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя. Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към...

повече информация
Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва няколко зодии. Случвало ли ти се е да мислиш, че лошият ти късмет те преследва ден след ден? Може би това е свързано с твоята зодия. Погледни дали случайно не попадаш в списъка на най-големите губещи. И докато едни остават с впечатлението, че...

повече информация
Райско селце без пътища

Райско селце без пътища

Райско селце, което се нарича Гитхорн е чаровно село, което се намира в нидерландската провинция Оверейсел. И то е село, което може би е единствено по рода си в цял свят. Оказва се, че там не съществуват пътища. Няма автомобили. Селцето е разположено върху система от...

повече информация
Advertisements
Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни за здравето ни. Даването на кръвна проба е нещо, познато всекиму. Това е един от най-важните методи за лабораторно изследване, назначаван при повечето заболявания, тъй като съставът на кръвта отразява промените, които протичат в...

повече информация
Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова дава искрица надежда през новата 2021 година. Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол и постепенно преодоляване на коронакризата чрез ваксините. Така гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.