Дневен хороскоп 22 декември 2020
Дата на публикуване: 15.12.2020
дневен хороскоп 22 декември 2020

Дневен хороскоп 22 декември 2020 предвещава неволни грешки за някои зодии, а други трябва да си довършат започнатата работа. Повечето от вас ще са в непрекъснато движение, умората вече е налице, но скоро ще дойдат дни, в които ще си починете пълноценно. Намерете време за разходка из природата – това ще ви ободри. Започваме от Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 22 декември 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Вторник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Телец
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Близките ще Ви зарадват с мил жест. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на днешния ден. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Близнаци

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява. Става въпрос за смяна на работата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 декември 2020 във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. С малко пари можете да постигнете много. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Лъв

В вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Днешният ден ще не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 22 декември 2020 голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Вечерта се посветете на семейството си. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Притеснени сте и без желание за работа. Везни, пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Скорпион

Вторник ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Към парите също трябва да подходите разумно. Вторник е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Напрегнатата небесна конфигурация в вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Вторник не е лош ден за Стрелците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Анализирайте работата си, за да се справите. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 22 декември 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Към парите също трябва да подходите разумно. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Очаква Ви нова любов. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. В вторник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Риби

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днешния ден е за работа и досадни занимания, но най-странното – няма да Ви тежи. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.