Дневен хороскоп 22 февруари 2020
Дата на публикуване: 21.02.2020
дневен хороскоп 22 февруари 2020

Дневен хороскоп 22 февруари 2020

Дневен хороскоп 22 февруари 2020 ви вещае благохприятен ден, наситен с нови емоции и преживявания. Днес на повечето няма да е скучно, ще успеете да отхвърлите досадните и неприятни задължения. Гледайте повече здравето си. Стартираме със
Зодия Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Телец
Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Бъдете готови за работа.Резултатите ще Ви зарадват. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация.

Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Обърнете внимание и на хората в дома си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Рак

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. днес трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днес проведете консултации.

Зодия Лъв

Спрямо нашия дневен хороскоп 22 февруари 2020 събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Не е изключено да пропилеете празничния ден ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Дева

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Не е разумно да вземате пари в заем. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Везни

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Скорпион

Събота ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Стрелец

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Козирог

Днес сте с променливо настроение. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. В близките дни не очаквайте приходи. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Водолей

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Водолеи, бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Риби

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Днешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.