Дневен хороскоп 22 май 2020
Дата на публикуване: 21.05.2020
дневен хороскоп 22 май 2020

Дневен хороскоп 22 май 2020

Дневен хороскоп 22 май 2020 бележи нов старт за някои от зодиите, други ще се чувстват много по-добре от предните дни. Възможни са някои съществени промени при определени зодии, за други денят ще е скучен. Започваме от
Зодия Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Телец
Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Близнаци

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 май 2020 петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Петък е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 22 май 2020 петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Не проваляйте работата си. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.

Зодия Везни

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Скорпион

Петък носи успех на Скорпионите. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете оптимисти.

Зодия Стрелец

Днес сте с променливо настроение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В работата си прилагайте творчески подход. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Водолей

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Риби

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Петък не е лош ден за Рибите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете борбени.

Източник: Знаците

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.