Дневен хороскоп 22 октомври 2019
Дата на публикуване: 21.10.2019
дневен хороскоп 22 октомври 2019

Дневен хороскоп 22 октомври 2019

Дневен хороскоп 22 октомври 2019 вещае ползотворен вторник за повечето зодии. Пазете се от злословене по ваш адрес. Доверявайте се повече на съдбата. Започваме със
Зодия Овен
В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Обърнете внимание и на хората в дома си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Телец
Вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Телците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Вечерта се посветете на семейството си. Съхранявайте старателно документите и парите си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Близнаци

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Вторник ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Близнаци които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Рак

Вторник ще е доста успешнен ден за представителите на Рак. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Късметът е с Вас и в любовта. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Лъв

Денят ще е благоприятен за самооценка. Вторник е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Лъвовете. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Дева

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Вторник ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Дева които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Везни

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Денят ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Близките също желаят да им отделите от времето си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Избягвайте рискови операции с пари. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Скорпион

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Днешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Време е да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е силно активен. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. В вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Козирог

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. В вторник добре ще Ви се отразява плуването. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели.Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2019 вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

В вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Харчите пари за лични неща. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днес е ден за домашни дела. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Източник: Знаците

Още новини
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Advertisements
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Археолози откриха 160 ковчега

Археолози откриха 160 ковчега

Археолози откриха 160 ковчега в рамките на 3 месеца. Преди хиляди години древните египтяни са били погребвани в Сакара, древен град на мъртвите. Свещениците ги поставяли в дървени кутии, украсени с йероглифи, а саркофазите били запечатвани и погребвани в гробници,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.