Дневен хороскоп 22 октомври 2020
Дата на публикуване: 18.10.2020
дневен хороскоп 22 октомври 2020

Дневен хороскоп 22 октомври 2020 предвещава ден, в който ще сте в постоянно движение. Задачите следват една след друга, а мечтаната почивка изглежда далече. Не се депресирайте, впрегнете всички сили и свършете всичко, което е неотложно. Пазете здравето си и се обличайте добре. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2020 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Телец
В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2020 в четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Лъв

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Днешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Днес обърнете внимание на отношенията си. Лъвове, време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Парите идват и си отиват. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2020 четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през днешния ден. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2020 голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Парите идват и си отиват. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. А и нужно ли е да свършите всичко днес ?

Зодия Водолей

Бъдете отговорни към своите постъпки. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Риби

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Източник: Знаците

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една...

повече информация
Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Направете нещо полезно за себе си и ако трябва спазвайте режим. Не се претоварвайте и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.