Дневен хороскоп 22 октомври 2021
Дата на публикуване: 02.10.2021
дневен хороскоп 22 октомври 2021

Дневен хороскоп 22 октомври 2021 ви вещае ден, в който не трябва да прибързвате и да реагирате твърде емоционално. Бъдете по-сдържани и разумни и се вслушвайте в другите. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2021 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Бъдете оптимисти.

Зодия Телец
Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Не е желателно да взимате пари на заем. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Близнаци

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2021 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днешният ден ще е печеливш. Бъдете борбени.

Зодия Дева

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Важен ден за печалба. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2021 бъдете отговорни към своите постъпки. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Отделете време за семейството си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Скорпион

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Стрелец

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 22 октомври 2021 петък ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Днес просто е такъв ден.

Зодия Водолей

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Риби

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022 предвещава ден, в който недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. ъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен....

повече информация
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.