Дневен хороскоп 22 септември 2020
Дата на публикуване: 19.09.2020
дневен хороскоп 22 септември 2020

Дневен хороскоп 22 септември 2020 ви вещае разнообразен и спокоен ден за повечето зодии. Вярвайте повече на собствените си сили и не се доверявайте винаги на чуждото мнение. Грижите за здравето са най-важни, защото времето вече се променя. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2020 вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Телец
Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Зодия Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не прекалявайте с похапването. В вторник може да отделите време на дома си и на хората в него. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2020 в вторник не се претоварвайте. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Раци, не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през днешния ден. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Ярки любовни постижения. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Дева

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2020 голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Стрелец

Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. вторник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете внимателни в избора на партньори. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Козирог

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Не се увличайте по хaзартни игри и не давайте пари на заем. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. В вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Риби

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Имате доста неща за вършене днес, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Източник: Знаците

Още новини
Банките вдигнаха таксите

Банките вдигнаха таксите

Банките вдигнаха таксите! Въпреки тежкото положение на голяма част от българите банките решиха да вдигнат таксите за теглене от банкомат. Новата година ще я посрещнем с по-високи такси за теглене от банкомат. Една от институциите в топ 3 – Банка ДСК, обяви, че от 4...

повече информация
Лили Игнатова не говори за политика

Лили Игнатова не говори за политика

Лили Игнатова е вечното златно момиче, прославило България по цял свят. Тя от години избягва медийните изяви. Прави го, защото й е омръзнало журналисти да се занимават с дребнотемия, на фона на всичко, което се случва в държавата. На кражбите, злоупотребите и...

повече информация
Ицо Хазарта изригна в мрежата

Ицо Хазарта изригна в мрежата

Ицо Хазарта изригна в социалната мрежа срещу здравния министър, Валери Симеонов и управляващите. Повод за гнева на рап изпълнителя е отношението, което те показват към българския народ. Винаги е срамно да видиш падението на някой интелигентен човек. Гледам здравния...

повече информация
Зодиите, които не слушат

Зодиите, които не слушат

Зодиите, които не слушат са четири. Сред зодиакалните знаци има бунтари, които често нарушават правилата, не слушат никого, не обичат да се подчиняват и мислят само за това, което искат самите те. Ето и кои са тези зодии. Зодия Овен Не е изненада, че най-импулсивните...

повече информация
Advertisements
От царица станах старица

От царица станах старица

От царица станах старица. Това е истината за мен. В живота сама бях винаги аз. Mайка и баща нямах...Починаха като бях малка. С баба си пораснах. Като завърших 8-и клас, омъжих се. Едно дете имах, вече майка бях. Трябваше да работя много. Мъжът ми излезе пияница,...

повече информация
Дневен хороскоп 21 януари 2021

Дневен хороскоп 21 януари 2021

Дневен хороскоп 21 януари 2021 предвещава ден, изпъстрен със събития и новини, повечето от които ще са положителни. Днес ще е ден за радост и изяви, в който ще се чувствате щастливи. Дребните детайли може да се окажат доста важни, затова не ги отхвърляйте с лека ръка....

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.