Дневен хороскоп 22 септември 2020
Дата на публикуване: 19.09.2020
дневен хороскоп 22 септември 2020

Дневен хороскоп 22 септември 2020 ви вещае разнообразен и спокоен ден за повечето зодии. Вярвайте повече на собствените си сили и не се доверявайте винаги на чуждото мнение. Грижите за здравето са най-важни, защото времето вече се променя. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2020 вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Телец
Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Зодия Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не прекалявайте с похапването. В вторник може да отделите време на дома си и на хората в него. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2020 в вторник не се претоварвайте. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Раци, не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през днешния ден. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Ярки любовни постижения. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Дева

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2020 голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Стрелец

Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. вторник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете внимателни в избора на партньори. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Козирог

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Не се увличайте по хaзартни игри и не давайте пари на заем. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. В вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Риби

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Имате доста неща за вършене днес, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Източник: Знаците

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.