Дневен хороскоп 22 септември 2021
Дата на публикуване: 08.09.2021
дневен хороскоп 22 септември 2021

Дневен хороскоп 22 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да не се изкушавате от ненужни лъскави вещи. Избягвайте рискови операции с пари. Днес не е необходимо да се случва нещо важно. Намерете време за активна почивка и направете нещо полезно за себе си и останалите хора. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2021 сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Телец

Сряда ще внесе известно вълнение сред Телците. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Телците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Близнаци

Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2021 в състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. В сряда може да отделите време на дома си и на хората в него. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Лъв

Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Избягвайте рискови операции с пари. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Дева

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Работата Ви днес ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 22 септември 2021 сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпиони, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Скорпионите през днешния ден. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Козирог

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В интимния живот емоциите са смесени. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Водолей

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Риби

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т. н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща Вас чакат. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Сряда не е лош ден за Рибите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.