Дневен хороскоп 22 януари 2020
Дата на публикуване: 21.01.2020
дневен хороскоп 22 януари 2020

Дневен хороскоп 22 януари 2020

Дневен хороскоп 22 януари 2020 ви вещае разнообразен и успешен ден за повечето зодии. Пазете се от конфликти в работната среда, грижете се повече за здравето си и бъдете по-уверени. Стартираме със
Зодия Овен
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Телец
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Деловият ден на Телците ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Сряда е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Зодия Близнаци
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.

Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 22 януари 2020 сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Лъв

Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Съхранявайте старателно документите и парите си. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Отделете време за семейството си. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Везни

Сряда ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Скорпион

Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Бъдете активни в спорта. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Козирог

Сряда ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Сряда е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Нововъведенията, които някои от Козирозите планират в работата си, със сигурност ще проработят. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Водолей

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днес е ден за домашни дела. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Риби

Сряда не е еднозначен ден за Рибите. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. През сряда ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.