Дневен хороскоп 23 април 2020
Дата на публикуване: 22.04.2020
дневен хороскоп 23 април 2020

Дневен хороскоп 23 април 2020

Дневен хороскоп 23 април 2020 ви вещае напрегнат ден, в който ще имате да вършите доста неща. Постарайте се времето да ви стигне за всичко. Пазете здравето си и се опитайте да релаксирате. Започваме със
Зодия Овен
Четвъртък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Изясняват се нещата и в любовта. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Зодия Телец

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Зодия Близнаци

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 23 април 2020 четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днес обърнете внимание на отношенията си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Добре ще е през четвъртък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за разходки, контакти или работа, свързани с чужбина. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Дева

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Днешният ден ще е добър за учене, за разходка, както и да положите грижи за здравето си. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Скорпион

Спрямо нашия дневен хороскоп 23 април 2020 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Объркани сте емоционално. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Стрелец

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Четвъртък е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Водолей

Днес сте с променливо настроение. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Водолеи, грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Риби

Днес имате куп неща за вършене. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Източник: Знаците

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.