Дневен хороскоп 23 август 2021
Дата на публикуване: 20.05.2021
дневен хороскоп 23 август 2021

Дневен хороскоп 23 август 2021 ви вещае забележителен ден, в който не е добре да се обременявате емоционално и физически. Спазвайте балансиран режим и се хранете здравословно. Не преколявайте със стремежа си към материалното, има и духовни ценности в живота. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 23 август 2021 днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Объркани сте емоционално. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Днес проведете консултации.

Зодия Телец
Понеделник ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Голяма част от Телците са завладени от мисълта за материални загуби. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Близнаци

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 23 август 2021 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Благодатен и плодоносен, понеделник предоставя на Лъвовете значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 23 август 2021 понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Обърнете внимание на здравето си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 23 август 2021 понеделник ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Козирог

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Някой от представителите на зодия Козирог други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Понеделник е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Козирозите. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Водолей

Днес имате куп неща за вършене. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Понеделник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Риби

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Днес просто е такъв ден.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.