Дневен хороскоп 23 декември 2019
Дата на публикуване: 22.12.2019
дневен хороскоп 23 декември 2019

Дневен хороскоп 23 декември 2019

Дневен хороскоп 23 декември 2019 ви разкрива ползотворен ден, в който можете да се възползвате от кратки срещи и пътувания. Мимолетен флирт при някои зодии не е изключен. Започваме със
Зодия Овен
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и ще имате приятни изживявания. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Телец
Имате куп неща за вършене. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Можете да постигнете много, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Зодия Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

Бъдете отговорни към своите постъпки. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. В днешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Днес проведете консултации.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 23 декември 2019 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Дева

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Интересите Ви ще са свързани предимно със семейството. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Скорпион

Понеделник ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Козирог

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Водолей

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. От днес всичко тръгва по вода.

Зодия Риби

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.