Дневен хороскоп 23 декември 2020
Дата на публикуване: 21.10.2020
дневен хороскоп 23 декември 2020

Дневен хороскоп 23 декември 2020 ви вещае разнообразен ден, в който ще има от всичко. Напрежението в работата ще е нещо нормално и очаквано, посрещнете го спокойно. Избягвате да харчите пари за ненужни неща, това няма да е във ваша полза. Пазете здравето си и внимавайте да не настинете. Започваме със Зодия Овен.
Според нашия дневен хороскоп 23 декември 2020 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Телец
Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. В интимния живот емоциите са смесени. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Голяма част от Телците са завладени от мисълта за материални загуби. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Изясняват се нещата и в любовта. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. С малко пари можете да постигнете много. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 23 декември 2020 сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Не прекалявайте с похапването. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днес просто е такъв ден.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Дева

Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Бъдете внимателни при работа с пари. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 23 декември 2020 днес имате куп неща за вършене. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Анализирайте действията си. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Стрелец

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 23 декември 2020 в сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Водолей

Сряда не е еднозначен ден за Водолеите. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Риби

Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Разговорите за пари са трудни. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.