Дневен хороскоп 23 ноември 2019
Дата на публикуване: 22.11.2019
дневен хороскоп 23 ноември 2019

Дневен хороскоп 23 ноември 2019

Дневен хороскоп 23 ноември 2019 ви вещае ден, в който напрежението трябва да отстъпи място на почивката. Неотложните задачи трява да се довършат и да не се отлагат повече. Започваме със
Зодия Овен
Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Телец

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Близнаци

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обърнете внимание също и на човека до себе си. През събота напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Бъдете борбени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 23 ноември 2019 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Хубавата музика може да свърши добра работа. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Бъдете борбени.

Зодия Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. През събота напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Зодия Везни

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго.Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Скорпион

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Стрелец

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през събота ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през днешния ден. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Водолей

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Риби

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.