Дневен хороскоп 23 октомври 2019
Дата на публикуване: 22.10.2019
дневен хороскоп 23 октомври 2019

Дневен хороскоп 23 октомври 2019

Дневен хороскоп 23 октомври 2019 ви съветва да правите нещата внимателно, да ги изпипвате и да не се предоверявате. Възможни са конфликтни ситуации при някои зодии, затова внимавайте. Започваме със
Зодия Овен
Сряда носи успех на Овните. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Телец
Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Ярки любовни постижения. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Близнаци

Днешният ден  бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Рак

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден  ще е подходящ за занимания с изкуство. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Лъв

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днешният ден  ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днешният ден  ще е подходящ и за големи покупки. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Дева

В сряда за представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Добре би било сряда да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Не е разумно да вземате пари в заем. Самостоятелната работа е за предпочитане. Очаква Ви нова любов. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Везни

Сряда ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Скорпион

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Сряда е просто е такъв ден.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 23 октомври 2019 сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обърнете внимание на семейството си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днешният ден  ще позволява да уговорите нови сделки. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Риби

Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днешният ден  ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Днес дайте инициативата на другите.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.