Дневен хороскоп 23 октомври 2020
Дата на публикуване: 18.10.2020
дневен хороскоп 23 октомври 2020

Дневен хороскоп 23 октомври 2020 ви вещае сполучлив ден за повечето зодиакални знаци. Обърнете внимание на семейството и се чуйте с някой любим човек, който ще ви разсее от напрегнатите дни, които предстоят. Намерете време да се разходите насаме сред природата. Добрите новини няма да закъснеят, паричните печалби ще бъдат факт при някои от зодиите. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 23 октомври 2020 днешният ден ще е силно активен. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Парите придобиват друг смисъл за вас. Днешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Телец
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Телците. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Близнаци

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 23 октомври 2020 петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете оптимисти.

Зодия Лъв

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа днес ще се окаже илюзорна. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 23 октомври 2020 в петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Везни

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Петък е благоприятен ден за Скорпионите и обещава успех във всичко. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 23 октомври 2020 петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е силно активен. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Водолей

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Риби

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Източник: Знаците

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.