Дневен хороскоп 23 септември 2020
Дата на публикуване: 18.09.2020
дневен хороскоп 23 септември 2020

Дневен хороскоп 23 септември 2020 предвещава ден, в който трябва да довършите нещата, които сте започнали в началото на седмицата. За повечето денят ще бъде успешен, особено ако се вслушате в интуицията си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но днес ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Телец
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Близнаци

Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2020 сряда носи успех на Раците. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Лъв

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обърнете внимание и на хората в дома си. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2020 сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Везни

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Отнасяйте се сериозно към работата си. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Скорпион

В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Обърнете внимание на здравето си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2020 сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Стрелци, препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Козирог

Днес сте с променливо настроение. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви днес толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Водолей

Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Рибите. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Източник: Знаците

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.