Дневен хороскоп 23 септември 2021
Дата на публикуване: 11.09.2021
дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една от зодиите, четвъртък предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2021 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Съхранявайте старателно документите и парите си. Повечето от Вас днес са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Бъдете оптимисти.

Зодия Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Добре би било да се погрижите за здравето си. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Близнаци

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2021 в четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Лъв

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Днес Лъвовете доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи. Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно. Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2021 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Много вероятно е днес да сключите важно за работата Ви споразумение. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Вечер се посветете на семейството си. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Бъдете борбени.

Зодия Везни

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Важен ден за печалба. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Скорпион

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2021 четвъртък не е еднозначен ден за Стрелците. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Козирог

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Възможно е днес работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Водолей

Четвъртък не е еднозначен ден за Водолеите. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Риби

Днес имате куп неща за вършене. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.