Дневен хороскоп 23 септември 2022
Дата на публикуване: 21.09.2021
дневен хороскоп 23 септември 2022

Дневен хороскоп 23 септември 2022 ви вещае ден, в който трябва да си дадете почивка и да започнете начисто. Помислете си какво ви се прави и как да го постигнете. Свършете неотложните задачи до обяд и се насладете на заслужена почивка. Не се месете в чужди работи, защото ще си навлечете неприятности. Избягвайте интригите, те няма да ви докарат плюсове. Избягвайте да се обаждате първи на любимите си хора. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2022 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Харчите пари за лични неща. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Телец
Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Близнаци

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днес ще трябва да споделите чувствата си. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2022 в петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Днешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Лъв

В петък не се претоварвайте. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Работата Ви днес ще бъде особено ползотворна. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2022 петък ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Имате пари, не търсете повече. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.

Зодия Везни

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Скорпион

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 23 септември 2022 днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Петък е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Козирог

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Водолей

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Риби

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.