Дневен хороскоп 23 януари 2020
Дата на публикуване: 22.01.2020
дневен хороскоп 23 януари 2020

Дневен хороскоп 23 януари 2020

Дневен хороскоп 23 януари 2020 ви разкрива динамичен и енергичен ден, в който напрежението ще ви дойде в повече, отколкото сте свикнали да понасяте. Не правете прибързани ходове, обмисляйте нещата. Стартираме със
Зодия Овен
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Телец
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Зодия Близнаци
Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Грижете се добре за здравето си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 23 януари 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Лъв

Днешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Дева

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Везни

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Някои от Вас действат прекалено прибързано днес, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари.Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Стрелец

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Съхранявайте старателно документите и парите си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Козирог

В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси.Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Козирозите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Водолей

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днес Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Риби

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.