Дневен хороскоп 24 декември 2019
Дата на публикуване: 23.12.2019
дневен хороскоп 24 декември 2019

Дневен хороскоп 24 декември 2019

Дневен хороскоп 24 декември 2019 ви съветва да обмисляте повече нещата, с които се захващате. Денят се очертава като сравнително труден и напрегнат за някои, затова намерете сили да преодолеете трудностите. Стартираме със
Зодия Овен
Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Вторник е успешен ден в значителна степен за Овните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Телец
Вторник ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижете се добре за здравето си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Време за рутинна работа; при възможност излезте някъде сред природата. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Зодия Близнаци
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Посветете вторник на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Рак

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Харчите пари за лични неща. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Лъв

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Вторник е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви.

Зодия Дева

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през днешния ден. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Везни

В вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Напрегнатата небесна конфигурация в вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 24 декември 2019 вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Обърнете внимание на семейството си. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Стрелец

Вторник ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е силно активен. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят.Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Риби

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Днешният ден  е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.