Дневен хороскоп 24 февруари 2020
Дата на публикуване: 23.02.2020
дневен хороскоп 24 февруари 2020

Дневен хороскоп 24 февруари 2020

Дневен хороскоп 24 февруари 2020 ви разкрива активен стартиращ понеделник, в който трябва да вярвате повече в себе си. Съобразявайте се малко повече с мнението на околните и се вслушвайте в тях. Пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор?. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Телец
Понеделник ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Анализирайте действията си. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Зодия Близнаци
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. През понеделник ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Зодия Рак

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен за Лъвовете.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 24 февруари 2020 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Везни

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Везните. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Скорпион

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Днес просто е такъв ден.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Стрелците са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Изясняват се нещата и в любовта. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Козирог

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Зодия Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Риби

Днешният ден ще е силно активен. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Отнасяйте се сериозно към работата си. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.