Дневен хороскоп 24 март 2020
дневен хороскоп 24 март 2020

Дневен хороскоп 24 март 2020

Дневен хороскоп 24 март 2020 ви вещае ден, в който ще настъпят важни промени при някои от зодиите. Не се претоварвайте, почивайте си повече. Също така не се обездвижвайте прекалено, бъдете умерени. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден Ви обещава големи промени в живота. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Добре ще е през вторник да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за контакти или работа, свързани с чужбина. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Телец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Близнаци

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Вечерта се посветете на семейството си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – да релаксирате. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 24 март 2020 вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес проведете консултации.

Зодия Везни

В вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Днес обърнете внимание на отношенията си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Скорпион

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Стрелец

Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Обърнете внимание на здравето си. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Имате пари, не търсете повече. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Анализирайте действията си. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Водолей

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. В близките дни не очаквайте приходи. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Днес проведете консултации.

Зодия Риби

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за работа или отношения с чужденци. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Източник: Знаците

Още новини
Цветовете на завесите

Цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и...

повече информация
Личната свобода я няма

Личната свобода я няма

Личната свобода е най-важна за човек. Човек е свободен да управлява живота си както иска. Ако иска да работи - работи, ако иска да обича и гради семейство - прави и това. Тоест ние имаме право на избор. Но ето че сега се намирам в ситуация, в която нямам право да...

повече информация
Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия. Георги, на 68 години от Ямбол. Докато го возех, му задавах въпроси, и той с лекота и тъга отгаваряше. Цитирам всичко, което ми каза. - Здравей, за къде си? - За Слънчев Бряг, хотел Арда. - Защо пътуваш на стоп от Поморие до Слънчев Бряг? -...

повече информация
Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си цели 8 години. Така започва моят тъжен разказ. Казвам се Александра и съм щастливо омъжена. Със съпруга ми се запознахме няколко месеца след развода му. Влюбихме се от пръв поглед - открихме, че просто сме един за друг. От първия си брак...

повече информация
Advertisements
Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята цял живот. Връзката между родител и дете е силна и понякога, почти непоклатима. Всеизвестен факт е обаче, че бащите са по-близки с дъщерите си, а майките – със синовете. Уроците и нещата, на които нашите родители ни учат, понякога от ранна детска...

повече информация
Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима...

повече информация
Advertisements