Дневен хороскоп 24 март 2020
Дата на публикуване: 23.03.2020
дневен хороскоп 24 март 2020

Дневен хороскоп 24 март 2020

Дневен хороскоп 24 март 2020 ви вещае ден, в който ще настъпят важни промени при някои от зодиите. Не се претоварвайте, почивайте си повече. Също така не се обездвижвайте прекалено, бъдете умерени. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден Ви обещава големи промени в живота. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Добре ще е през вторник да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за контакти или работа, свързани с чужбина. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Телец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Близнаци

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Вечерта се посветете на семейството си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – да релаксирате. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 24 март 2020 вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес проведете консултации.

Зодия Везни

В вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Днес обърнете внимание на отношенията си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Скорпион

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Стрелец

Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Обърнете внимание на здравето си. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Имате пари, не търсете повече. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Анализирайте действията си. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Водолей

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. В близките дни не очаквайте приходи. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Днес проведете консултации.

Зодия Риби

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за работа или отношения с чужденци. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Източник: Знаците

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.