Дневен хороскоп 24 октомври 2019
Дата на публикуване: 23.10.2019
дневен хороскоп 24 октомври 2019

Дневен хороскоп 24 октомври 2019

Дневен хороскоп 24 октомври 2019 вещае положителни ппромени при повечето зодии. Някои от вас е време да си направят равносметка на случилото се досега. Други трябва да обърнат специално внимание на здравето си. Стартираме със
Зодия Овен
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи днес и да имате приятни изживявания. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Телец
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Зодия Близнаци
В четвъртък за представителите на зодия Близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 24 октомври 2019 четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Лъв

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Дева

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Везни

Днешният ден ще е силно активен. Важен ден за печалба. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след днешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас.Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Скорпион

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед.Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Козирог

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. За представителите на Козирог се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Водолей

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Днес Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Риби

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. От днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.